Puh. 050 325 5287  |  Pajalantie 2, Kaustinen  |  Jyväskyläntie 2, Perho

Kukka- ja hautauspalvelu Valkoinen Purje Ky palvelee Kaustisella ja Perhossa

Kukka- ja hautauspalvelu Valkoinen Purje Ky tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset kukkakauppa- ja hautaustoimistopalvelut Kaustisella ja Perhossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kukat myös verkkokaupastamme!

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kukka- ja hautauspalvelu Valkoinen Purje Ky
Pajalantie 2
69600 KAUSTINEN

Y-tunnus: 2418304-0
Puh: 050 325 5287

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kukka- ja hautauspalvelu Valkoinen Purje Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanteiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Toimipisteiden yhteystiedot ja aukioloajat

Kaustinen

Pajalantie 2, 69600 Kaustinen

Puh. 050 325 5287

Aukioloajat:
Ma-pe 9-17
La 9-14
Su 11-14

Perho

Jyväskyläntie 2, 69950 Perho

Puh. 040 724 1967

Aukioloajat:
Ma-pe 9-17
La 9-14

Muina aikoina kukkamyynnin itsepalvelu.

Hautauspalvelut: 040 5581 777 (24h vuorokaudessa)

Juhlapalvelu: 040 5449 920